Hellema Kleurkaarten RAL Kleurenwaaiers British Standard Colors Fineerstalen Kleurproducten Referenties Nieuws Offerte en contact

Go home

Hellema Kleurkaarten

Specialist in kleur

Hellema Kleurkaarten, specialist in kleurpresentaties. Elke kleur is mogelijk op bijna elk materiaal. De door u gevraagde kleurpresentatie leveren wij in exact de juiste kleurnuance aan de hand van een door u aangeleverde oerstaal, verf of ander voorbeeld.


Any color you like

Wij kunnen dit waarmaken met behulp van de nieuwste technieken in combinatie met onze zeer specifieke productkennis op gebied van diverse materialen zoals papier, hout, verf, coatings en UV-coating.

Ontwikkeling van nieuwe kleuren

Hellema Kleurkaarten ontwikkelt in haar uiterst geavanceerde kleurenlaboratorium nieuwe kleuren voor uiteenlopende industriële toepassingen. Dit doen wij in samenwerking met een groot aantal nationale- en internationale bedrijven. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verf-, pigment-, automobiel-, fiets-, mode- en meubelindustrie.


Nieuwe kleuren voor kleurenwaaiers en kleurkaarten

Hellema Kleurkaarten innoveert continue op kleurgebied. Ook voor uw bedrijf kunnen wij nieuwe kleuren en kleurrecepten ontwikkelen. Met ruim 60 jaar ervaring is Hellema Kleurkaarten de kleurspecialist: “Any color you like!”
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van:
  • Kleurkaarten
  • Kleurenwaaiers
  • Kleurstalen
  • Kleurrecepten
  • Automotive
  • Houten stalen

RAL kleurenwaaiers en British Standard Colors

Hellema Kleurkaarten levert 100% legale RAL kleurenwaaiers en de 479 kleuren van British Standard Colors. Kleurechtheid en topkwaliteit is gegarandeerd bij Hellema Kleurkaarten. Kleuren behouden hun tint en intensiteit.


Hellema Kleurkaarten Harderwijk: “Any color you like!”

Wij nemen graag contact met u op maar u kunt ons ook bereiken via info@hellemakleurkaarten.nl en +31 (0)341 427072.