Hellema Kleurkaarten RAL Kleurenwaaiers British Standard Colors Fineerstalen Kleurproducten Referenties Nieuws Offerte en contact

Go home

Kleurproducten

Hellema Kleurkaarten fabriceert verschillende kleurproducten. Kleur op bijna elk materiaal en product. Altijd geleverd met de gegarandeerde kleurechtheid van Hellema Kleurkaarten. De kleur behoudt zijn originele tint of intensiteit. De juiste kleur komt tot stand door een combinatie van hoogwaardige technologie, de juiste kennis en het ambacht van onze mensen. Dat bieden wij u.

Wat zijn kleurproducten van Hellema Kleurkaarten?
  • Kleurkaarten
  • Kleurenwaaiers
  • Kleurstalen
  • Kleurrecepten
  • Automotive
  • Houten stalen
Massaproductie of maatwerk. Alles is mogelijk in elke kleurnuance. Bestaat de kleur die u zoekt nog niet? Dan gaan onze mensen aan de slag om de kleur te ontwikkelen.

Wij nemen graag contact met u op maar u kunt ons ook bereiken via info@hellemakleurkaarten.nl of +31 (0)341 427072. Hellema Kleurkaarten Harderwijk: “Any color you like!”

Kleurkaarten

Op zoek naar de perfecte kleurkaart? Wij fabriceren en leveren hem. Wij leveren de kleurkaart in elke gewenste oplage. De kleur die u bestelt is de kleur die u krijgt. De kleurechtheid garanderen wij dankzij onze vakkennis en grote ervaring. Onze kleurkaarten gaan in elke oplage en in elke soort naar bedrijven over de hele wereld.

Kleurenwaaiers

Hellema produceert kleurenwaaiers in iedere oplage: klein en groot. Wij ontwikkelen de kleurenwaaier voor iedere industrie met haar eigen specifieke wensen en eisen. De kleurenwaaier kunnen we produceren in de meest uiteenlopende vormen en maten. We leveren de kleurenwaaiers aan nationale en internationale klanten. Grenzen spelen geen rol. Dit geldt ook voor de mogelijkheden; die zijn onbeperkt.

Hellema is graag uw partner voor kleurenwaaiers van de hoogste kwaliteit.

Kleurstalen

Bent u op zoek naar kleurstalen voor uw bedrijf? Die leveren wij u graag in de kleur en oplage die u wenst en in elke vorm. Wij adviseren u graag over welke kleurstaal het beste past bij uw wensen.

Kleurrecepten

Wij ontwikkelen kleurrecepten die u nodig heeft voor uw verfproducten. Wij produceren unikeuren, mica’s en metallics. Hellema Kleurkaarten heeft een groot archief met veel voorbeelden van kleurrecepten van bijzondere kleuren. Maar we leveren ook nieuwe kleurrecepten. Alles is mogelijk; wij leveren de exacte kleur die u wenst.

Automotive

Kleuren voor de automotive branche leveren wij steeds vaker vanwege de groeiende vraag. Autofabrikanten proberen zich meer en meer te onderscheiden met exotische kleurpigmenten. Deze verschuiving vraagt naar technische kennis en ervaring. Bij het ontwikkelen van automotive kleuren werken wij nauw samen met specialisten uit de automotive branche. Dankzij deze samenwerking zorgen wij ervoor dat onze automotive klanten voorop blijven lopen en dat zij zich kunnen onderscheiden van hun concurrent.

Houten stalen

Kleur en hout. Ook deze combinatie is mogelijk bij Hellema Kleurkaarten. Dit kleurproduct leveren wij in de oplage die u wilt. Heeft u maatwerk nodig? Wij leveren de houten stalen in exact de kleur van uw keuze; de kleur op hout met dezelfde intensiteit en kleurechtheid als uw voorbeeld.