Hellema Kleurkaarten RAL Kleurenwaaiers British Standard Colors Fineerstalen Kleurproducten Referenties Nieuws Offerte en contact

Go home

Nieuws

Hellema Kleurkaarten is altijd bezig met kleur. Kleur ontwikkelen, kleur fabriceren. Hellema Kleurkaarten denkt in kleur en staat niet stil; de kleurindustrie is continue in beweging. Hellema maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de hoogste kwaliteitsproducten te leveren.

Kleurkaart maken is handwerk

HARDERWIJK – Iedereen heeft weleens een kleurenwaaier in handen gehad. Schilders die ermee werken, hebben grote kans dat dit onmisbare hulpmiddel is gemaakt door Hellema in Harderwijk.

Mooie samenwerking resulteert een prachtig product

Deze schitterende kleuren-collectie gemaakt voor PPG Industrial Coatings, Bike Segment. Voor meer informatie over deze kleurencollectie of het maken van prachtige kleurenpresentatie voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met info@hellemakleurkaarten.nl.

Pendulum 2018

Ook dit jaar mochten wij weer de nieuwe kleurenpresentatie maken voor de Bike Division van PPG Industrial Coatings. Een mooi kleurenpalet van 52 trendkleuren vormen een mooie inspiratie voor het aankomende fietsseizoen van 2018/2019.

Hellema Kleurkaarten op European Coatings Show 2017

Hellema Kleurkaarten is van 4 tot en met 6 april aanwezig op de European Coatings Show 2017 in de Neurenberg Messe. Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met onze producten.

Hellema Kleurkaarten pagina op Facebook

Hellema Kleurkaarten heeft een pagina op Facebook. We zullen hier actualiteiten plaatsen van en over kleur en over Hellema Kleurkaarten zelf. We vinden het leuk als u onze pagina gaat volgen. Geef ons een like op Facebook!

Farbe Beurs in Munchen

Ook dit jaar is Hellema Kleurkaarten weer aanwezig op de Farbe Beurs in Munchen (Duitsland). Van 2 tot en met 5 maart kunt u ons vinden in Hal 3 op stand 204. Graag zien we u daar voor een leuk gesprek, een kop koffie en het bekijken van al onze mogelijkheden.

Of maak gelijk een afspraak en bel +31 (0)341 427072

Hulp aan Nepalees dorp

Als je als bergsporter ooit in de Himalaya bent geweest heb je een echt goede indruk van de moeilijke terreinomstandigheden. Nu door de recente aardbevingen grote schade is aangebracht aan huizen en infrastructuur heeft Theo Messemaker van Hellema Kleurkaarten contact opgenomen met oude vrienden daar en heeft zijn hulp aangeboden. Via deze relaties heeft Hellema Kleurkaarten via directe lijnen, zonder kosten voor organisatie, 60 gezinnen in het kleine bergdorpje Darbung in Gorkha geholpen met overleven door medicijnen, voedsel en brandstof te verzorgen en het vervoer ernaar toe te regelen.

Nog steeds houden we contact met het dorp en steunen we waar mogelijk de bevolking